A găsit în parc un portofel vechi de 30 de ani. Ce se află în el

portofel_vechi_75599900

Ian Stankiewicz se plimba prin parcul Eisenhower din Milford, statul Connecticut, SUA, cand a facut o descoperire neobisnuita.

“Eram cu un prieten si paseam pe niste frunze uscate, iar la un moment dat am dat cu piciorul in ceva ce arata ca un deşeu”, a declarat Ian Stankiewicz pentru pentru Yahoo News.

“Era invelit intr-o crusta de noroi, dar ne-am dat seama ca era un portofel de femeie”, a mai spus el.

In interior, tanarul a gasit un permis de conducere, un card de asigurat social, carti de credit si un card de membru la un club McDonald’s. Mai erau, de asemenea, cateva fotografii serios distruse de elementele mediului inconjurator.

“Portofelul a apartinut unei femei care se numea Doris H. Coulombe”, a spus Stankiewicz. Ce e mai interesant: portofelul fusese pierdut în urmă cu 30 de ani. A cautat-o, dar a aflat ca femeia a murit in 2012, la varsta de 95 de ani. “Locuia cam la 15 minute distanta de locul in care am gasit portofelul”, a mai spus tanarul.

El a incercat sa gaseasca un membru al familiei femeii. A facut cateva anunturi pe Facebook, insa nu a primit niciun raspuns pana acum.

Ian Stankiewicz a spus ca i-ar placea sa afle daca vreun membru al familiei isi aminteste de ziua in care Doris a pierdut portofelul.

Leave a Reply