Activistele “Femen” s-au dezbrăcat într-o moschee din Suedia

femen

Trei activiste ale mişcării “Femen” au organizat o acţiune de protest într-o moschee din Stockholm, Suedia. Fetele s-au dezgolit în semn de protest faţă de Legea islamică. Ele au fost reţinute de poliţie pentru organizarea dezordinilor publice.

Fetele, îmbrăcate în mantii negre, au pătruns în moschee şi s-au dezgolit până la brâu, scandând lozinci anti-islamice precum “Nu – legii Sharia în Egipt și în întreaga lume! Corpul meu îmi aparține numai mie! Activistele “Femen” au manifestat în faţa câtorva credincioşi, dar şi a reprezentanţilor presei, care au fost anunţaţi despre acest eveniment.

Prin această acţiune de protest, fetele au salutat marea revoluţie anti-islamică, începutul căreia este programat pentru astăzi.

” “Femen” încurajează femeile Egiptului să ia parte activ la răsturnarea islamismului şi să se răzbune pentru secolele de umilire și sclavie”,  a comentat un reprezentant al organizației pe site-ul său.

Ulterior, fetele care au manifestat în moschee au fost reţinute de poliţişti şi duse la comisariat. Activistele sunt suspectate de organizarea dezordinilor publice şi aplicarea forţei fizice asupra angajaţilor moscheei.

Leave a Reply