Alinei Kabaeva “ÎI SCAPĂ” detalii despre relația cu Putin

image_124358524999652300_1

Fosta gimnastă, nu confirmă dar nici nu infirmă zvonurile potrivit cărora ar fi implicată într-o relație amoroasă de mai mulți ani cu președintele rus, Vladimir Putin. Aceasta le cere jurnaliștilor dovezi referitoare la presupusa  relație care ar exista între ea și unul dintre cei mai puternici oameni de pe planetă, dar îi asigură în același timp pe reprezentanții presei că adevărul va ieși la iveală, abia peste 50 de ani.

„Mă  întrebaţi despre presupusa relaţiei cu Vladimir Putin? Aveţi dovezi în acest sens? Nu! Aşa că ar fi bine să punem punct. Dacă între noi sunt careva relaţii, atunci despre ele vor cunoaşte cei din generaţia viitoare, adică peste 50 de ani”, a spus presupusa iubită a lui Putin, citată de politikus.ru.

Cu toate că a promis că  adevarul despre relația lor va fi dezvăluit abia peste 5 decenii,  la Jo de la Soci, atît Kabaeva , cît și Putin au apărut cu verighete pe degete.

Presa internațională a scris în repetate rînduri că  președintele Rusiei ar fi divorțat de soția sa din cauza gimnastei, care  i-a născut în secret doi băieți.

Leave a Reply