Anastasia Lazariuc vorbeşte despre despărțirea de Leonard Iosefini

sursa foto: evz.ro
sursa foto: evz.ro

La 59 de ani împliniți, Anastasia Lazariuc a recunoscut în repetate rânduri că a avut o tinerețe „deloc ușoară” şi că viaţa a fost dură cu ea.

La 26 de ani era mama singură, după ce a divorțat de un soț alcoolic, care o bătea peste faţă, încercând să o mutileze pentru a nu mai urca pe scenă.

Acum cinci ani, artista  l-a întâlnit pe Leonard Josefini, bărbatul despre care spunea că i-a schimbat radical viaţa. Cei doi trăiau o frumoasă poveste de dragoste, iar acum o lună, magicianul a anunţat că nu mai formează un cuplu cu Anastasia Lazariuc. Cum era şi de aşteptat, presa din România a încercat să ghicească motivul care a dus separarea celor doi, iar bănuielile lor au pus-o într-o lumină proastă pe vedeta noastră. Pentru prima dată după ce şi-au anunţat separarea, Anastasia Lazariuc a vorbit despre despărţirea de bărbatul alături de care a trăit cinci ani.

Fanii aşteptau cu nerăbdare ziua în care Anastasia Lazariuc şi Leonard Josefini vor anunţa data nunţii, dar lucrurile nu au mai mers bine între cei doi, astfel că ei au decis să meargă pe drumuri diferite. De când artiştii şi-au anunţat separarea, jurnaliştii din România au scris că de fapt cei doi nu au format niciodată un cuplu şi că în ultimii cinci ani nu au făcut decât să joace teatru, inducând astfel lumea în eroare. Leonard Josefini a încercat să pună capac speculaţiilor, declarând într-un interviu televizat că „separarea a avut loc discret, firesc şi în condiţii civilizate” şi că nu existat nicio tentativă de a duce de nas pe cineva. „Cred că pentru mine e un subiect încheiat. Am fost şi vom rămâne prieteni, sunt genul de om care lasă loc de bună ziua. Acum nu mai am o relaţie, dar la cum arăt la 45 de ani, nu am cum să fiu prea mult singur”, susţine magicianul.

Contactată de APROPO MAGAZIN, Anastasia Lazariuc i-a sfătuit pe cei care nu ştiu cum au stat de fapt lucrurile între ea şi Leonard Josefini, să nu se mai dea cu părerea şi să înceteze speculaţiile. „Nu sunt persoana care să vorbească în presă despre viața sa privată. Atâta timp cât nu întreb pe nimeni ce face cu viața lui, îmi permit să fac același lucru. Ca om integru şi normal, nu sunt obligată să-mi pun viața pe tapet. E viața mea: fac ce vreau și ce pot! Bune ori rele, sunt experienţele mele de viață. Mi se pare corect ca fiecare să se uite sub nasul lui și să nu-și mai dea cu părerea atunci când nu știu cum de fapt au stat lucrurile. Eu și Leo suntem prieteni foarte buni, ținem legătura, ne sunăm ca doi oameni civilizați şi nu suntem certați. De altfel, sunt persoana căreia nu-i place să se certe. Detest acest lucru! Dacă mă dezamăgeşte cineva, atunci mă retrag și mai mult nu deranjez. Asta sunt!. Atâtea comentarii răutăcioase s-au scris la adresa mea că deja am devenit imună. Mașina masa-media m-a tocat atât de mult în toți acești ani că mi-am dat seama de un lucru: orice cuvânt pe care l-aș spune, se interpretează”, a declarat îndrăgita vedetă.

Leave a Reply