ANUNŢ-SURPRIZĂ! Uite CE FACE Andreea Marin în NOAPTEA DINTRE ANI

882064_761041857256750_685529044_o_1_69c01a2620

Toate detaliile cu privire la noaptea de Revelion sunt de mult puse la punct pentru majoritatea românilor, iar, când vine vorba despre vedete, cu atât mai mult. Nu acelaşi lucru se poate spune şi despre Andreea Marin.

Vedeta a făcut, în această seară, un anunţ surprinzător: va petrece noaptea dintre ani în avion.

“Sunt deja în avion şi încep anul 2014 în zbor, aşa că vă spun încă de acum: la mulţi aaaaaaaaaaaaani!!! Să fiţi fericiti, sănătoşi, binecuvântaţi şi iubiţi!!!”, este mesajul postat de Andreea Marin pe pagina sa de Facebook.

Andreea nu a făcut însă alte precizări cu privire la destinaţie, însă, puţin mai târziu, la insistenţa fanilor, a explicat: nu pleacă spre soare, aşa cum au lăsat unii să se înţeleagă, ci doar până în Qatar.

Deşi a început prost, 2013 se încheie pentru Andreea Marin într-un mod atât de frumos la care, probabil, nici chiar ea nu s-a aşteptat. La începutul anului, ea şi Ştefan Bănică îşi anunţau divorţul, unul dintre cele mai discrete din showbiz.

La scurt timp, Andreea se afişa cu noul iubit: fizioterapeutul turc Tuncay Ozturk. Bărbatul i-a schimbat radical viaţa vedetei care a început să trăiască exemplar. Şi-a schimbat modul de viaţă, a făcut sport, s-a purificat trupeşte şi sufleteşte, iar toate acestea se văd acum pe chipul ei.

Parcă mai tânără cu cel puţin 10 ani, elegantă şi mereu zâmbitoare, Andreea Marin pare o cu totul altă persoană faţă de începutul lui 2013.

Mai mult: http://www.libertatea.ro/detalii/articol/andreea-marin-in-avion-de-revelion-476967.html#ixzz2p4Q6UByT

Leave a Reply