Cine sunt noii vicepreședinți de la Agroindbank

a

La conducerea de vârf a băncii Agroindbank au fost operate mai multe schimbări. Astfel, Leonid Bejenari, Victor Iuraş şi Oleg Paingu au fost desemnați în funcția de vicepreședinți iar în funcţia de membru al Comitetului de Conducere al băncii pe un termen de 5 ani a fost numit  Eugeniu Josan.

Oleg Paingu are 43 de ani, care a fost numit la funcția de vicepreședinte al Comitetului de conducere al băncii, activează la Agroindbank din 1994. Astfel acesta a ocupat funcția de Economist superior, Secţia Evidenţă şi Decontări Valutare, Direcţia Evidenţă Contabilă și organizare a calculelor în 1994, după care a deținut funcția de Şef-adjunct al Secţiei Operaţiuni, Direcţia Evidenţă Contabilă şi Organizarea Calculelor, între anii 1994 – 1999, Şef al Secţiei Evidenţă Contabilă, Direcţia Operaţiuni cu Clienţii la Centrala Băncii (1999-2000). Ulterior, între 2000- 2002, Şef-adjunct al Direcţiei Operaţiuni cu Clienţii la Centrala Băncii, iar din 2002 – Şef al Direcţiei Operaţiuni cu Clienţii la Centrala Băncii

Victor Iuraș are 40 de ani, din 2002 a ocupat funcția de Senior Relationship Manager, iar din 2005 – Șeful departamentului de risc de la Agroindbank.

Leonid Bejenari de 47 de ani a deținut funcția de șef al managementului de risc de la Agroindbank

Eugeniu Josan, care a fost numit membru al comitetului de conducere al băncii în vărstă de 39 de ani a ocupat până în prezent funcția de șef de departament de la Agroindbank.

Leave a Reply