Cîrcotaşul Huidu ar putea sta după gratii. Împotriva sa a fost depusă o plîngere la CEDO

serbhuddidid_11847400_74969200

Se pare că Şerban Huidu nu mai vede lumina de la capătul tunelului. După ce săptămâna trecută tatăl său a fost desfigurat de un fost jandarm, de curând cârcotaşul a primit o altă veste rea, scrie libertatea.ro.

Femeia, al cărei soţ a murit în accidentul rutier provocat de Şerban Huidu, a depus plângere împotriva fostului realizator TV la CEDO. Ea nu este de acord cu soluţia dată de Curtea de Apel Braşov, prin care Huidu a primit patru ani de închisoare cu suspendare. Femeia consideră că realizatorul radio ar trebui să se afle în spatele gratiilor pentru faptele sale. În plus, nici despăgubirile acordate de Instanţă nu au mulţumit familiile victimelor.

Magistraţii de la Curtea de Apel au decis ca soţia lui Ştefan Lungu Balog să primească daune morale de 120.000 de euro şi materiale de 5.500 de lei, reprezentând cheltuieli cu înmormântarea şi 5.000 de euro reprezentând contravaloarea autoturismului Dacia Logan distrus în accident. Totodată, fiul lui Ştefan Lungu Balog a obţinut în instanţă daune morale în valoare de 120.000 de euro .

Şerban Huidu a fost judecat în mai 2012 pentru pentru ucidere din culpă, în urma accidentului soldat cu trei morţi produs în octombrie 2011. Atunci şi-au pierdut viaţa Ioan Garbis, Magda Drăghici şi Ştefan Lungu Balog.

Leave a Reply