EPURĂRI LA PRIMĂRIE // Chirtoacă nemulțumit de activitatea mai multor funcționari

cotet chirtoaca grozavu 650

Primarul capitalei a declarat că nu este satisfăcut de activitatea lui Radu Blaj, vicedirector al Direcţiei generale arhitectură, urbanism şi relaţii funciare. La fel are obiecții foarte serioase și în ceea ce privește unul dintre viceprimarii săi. Chirtoacă a afirmat că deja au avut loc câteva avertismente.

„Sunt mulţi oameni care se vor descurca. Sunt oameni în vârstă care se descurcă la Primărie, la fel ca unii tineri. Şi la arhitectură va veni un om bun.”

Dând de înțeles că la primărie urmează a fi operate remanieri de cadre, dorin Chirtoacă a menționat că au fost pedepsiți deja unii responsabili, referindu-se în special și la pretorul sectorului Râșcani, Mihai Cârlig.

„Cu subalternii ne certăm în privat. În cazul lui Cârlig am discutat doi ani în birou. El nu mai este membru al PL. Va fi demis şi de la Primărie. Este reproşul lui cu drumul reparat de pe strada Grigore Vieru, încearcă să distragă atenţia de la alte elemente importante din activitatea sa. Populism este, dar cu măsură.”

Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii „Fabrika” de la Publika TV.

Leave a Reply