Eugen Tomac inaugurează la Chişinău primul său birou parlamentar

941228_446678038750169_1311022571_n

Reprezentantul cetăţenilor români din Republica Moldova în Parlamentul Românei, deputatul  Eugen Tomac inaugurează la Chişinău primul său cabinet parlamentar.

Biroul Parlamentar al deputatului Eugen Tomac are drept scop acordarea sprijinului românilor din Republica Moldova în soluţionarea problemelor ce ţin de competenţa deputatului colegiului 2 pentru Românii din Străinătate, precum și întărirea dialogului dintre instituțiile de pe ambele maluri ale Prutului în vederea apărării drepturilor românilor de pretutindeni.

La eveniment vor participa parlamentari din ambele state, reprezentanţi ai autorităţilor centrale şi locale din Republica Moldova, precum şi reprezentanţi ai societăţii civile.

Festivitatea de inaugurare se va desfășura sâmbătă, 18 mai 2013, ora 12.00, la sediul biroului parlamentar al deputatului Eugen Tomac situat pe strada 31 August 1989, nr. 98 (în incinta Uniunii Scriitorilor).

Eugen Tomac a câștigat Colegiul 2 pentru Românii din Străinătate cu peste 78 la sută din voturile cetățenilor români din Republica Moldova şi alte state și este preşedinte al Comisiei pentru comunităţile de români din afara graniţelor ţării din Camera Deputaţilor a Parlamentului României.

 

 

Leave a Reply