EXCLUSIV! Dodon NU VA CANDIDA la funcţia de primar al capitalei

Igor-Dodon-3A făcut mare tam-tam pentru a-l scoate din funcţia de primar pe Dorin Chirtoacă, dar nu are de gând să-şi înainteze candidatura la şefia primăriei Chişinău, în cadrul alegerilor locale care vor avea loc în 2014. Vorbim despre socialistul Igor Dodon, fostul contracandidat a lui Chirtoacă în campania electorală din 2011. Surse din cadrul Primăriei Chişinău au declarat pentru Deschide.md că PSRM îl va înainta la funcţia de primar pe Ion Ceban, şi nu pe Igor Dodon.

Înformaţia nu a fost negată de Dodon.

“Niciodată nu am declarat că voi candida la funcţia de primar al capitalei şi la a doua campanie. Noi vedem şi alte candidaturi”, a precizat Dodon pentru portalul nostru.

Amintim că, săptămâna trecută, consilierul municipal, Victor Gurău, a anunţat că va intra în “bătălia” pentru funcţia de primar al capitalei, el fiind singurul care a anunţat oficial intenţia de a candida pentru fotoliul de primar.

“Sunt foarte optimist în ceea ce priveşte şansele mele. Eu am experienţă vastă şi conosc mai bine decât alţii problemele cu care se confruntă locuitorii capitalei”, a declarat Gurău pentru Deschide.md.

 

 

 

 

Leave a Reply