EXCLUSIV // Iată cine este soferul “Panaramă” a Porsche-ului “Panamera” care a scandalizat opinia publica în acest week-end

31-640x480
sursa foto: jurnal.md

Șoferul autoturismului Porsche Panamera care a pus pe jar sâmbătă dimineața echipele mobile ale Inspectoratului Național de Patrulare este cetățeanul Portnoi Chiril născut în 1991, originar din satul Meleșeni raionul Călărași. Iar numărul de îmatriculare a bijuteriei albe care valorează aproape 60 000 de euro este K JA 07.

Reamintim că  Chiril Portnoi a încercat să fugă sâmbătă, de mașinile de patrulare a INP. Iar în timpul urmăririi Portnoi a accidentat cinci autovehicule printre care și un troilebus și 2 mașini ale INP. Potrivit martorilor, șoferul buclucaș avea viteză excesivă.

Portnoi a fost amendat cu 1800 de lei și 8 puncte de penalizare pentru faptul că nu s-a oprit la semnalul polițiștilor și nu a cedat trecerea pietonilor, a circulat fără numere de înmatriculare și s-a deplasat pe contrasens. Amenda, însă nu e și pentru viteza excesivă tânărul de 22 de ani. Asta pentru că mașinile Poliției Rutiere care l-au urmărit nu erau dotate cu radar.

Rezultatele testului alcoolscopic au arătat 0,05 mg/l în aerul expirat, dar au fost preluate și probele biologice, care vor demonstra dacă era sau nu șoferul în stare de ebrietate. Totodată, tânărul a fost supus și expertizei narcotice, care a arătat un rezultat negativ.

Pe moment, oamenii legii acumulează și alte probe în vederea stabilirii implicării acestuia în mai multe accidente rutiere. Rezultatele vor fi prezentate ulterior, asta pentru că este vorba despre provocarea și implicarea mai multor mașini în accidente rutiere.

Dacă vina acestuia va fi demonstrată riscă o amendă de încă  1000 de lei și 6 puncte de penalizare. Anterior, respectivul șofer a mai primit 5 puncte de penalizare pentru exces de viteză.

Din sursele noastre care au dorit să le fie păstrată confidențialitatea Portnoi  a revenit în țară de curând din Germania unde s-a aflat mai mult timp alături de cei doi frați de ai săi.

Despre personalitatea controversată a lui Chiril Portnoi vom reveni cu alte detalii mai târziu.

sofer-2-640x359

Leave a Reply