FLASH// Cristina Scarlat pleacă în Danemarca

mmmmmmmmm

Cristina Scarlat cu piesa “Wild Soul”, va reprezenta Republica Moldova la finala internaţională Eurovision Song Contest 2014, găzduită de Danemarca. Interpreta a acumulat 10 puncte din partea publicului și 12 din partea juriului.  Cea de-a 59 ediţie a concursului internaţional Eurovision va avea loc la Copenhaga, între 6 şi 10 mai. Reprezentantul Moldovei va evolua pe 6 mai, alături de concurenţi din alte 15 ţări, între care Rusia, Ucraina, Letonia, Armenia. În finală vor figura 16 intepreţi.

La etapa naţională din acest an, Boris Covali a fost favoritul publicului. Acesta a primit 11978 de voturi, adică 12 puncte. Pe locul doi s-a poziționat Cristina Scarlat, urmată de Mikaella. În clasamentul juriului, primele două locuri au revenit Cristinei Scarlat cu 12 puncte și Luciei S care a luat 10 puncte.

Anul trecut, ţara noastră a fost reprezentantă de Aliona Moon, care a ocupat locul 11, iar în 2005, a fost înregistrată cea mai bună prestaţie a ţării noastre, reprezentată în acel an de formaţia „Zdob şi Zdub”  care s-a situat pe locul șase.

Leave a Reply