FLASH UPDATE // Reporter deschide.md REȚINUT LA COMISARIATUL BUIUCANI

551898_106756242805809_1324379090_n
Vadim Ungureanu

Tofan Gheorghe este persoana care l-a împiedicat pe reporterul deschide.md Vadim Ungureanu să iasă din incinta cantinei Comisariatului de poliţie Buiucani. După ce redacţia a anunţat conducerea poliţiei municipale, reporterul a fost lăsat în pace şi cantina a fost închisă.

getImage (7)
Tofan Gheorghe

Vadim Ungureanu a intrat astăzi la prânz, fără probleme, în cantină. A cumpărat două plăcinte cu cartofi şi un pahar de chefir, pentru care a achitat 20 de lei. Servirea a fost făcută de Natalia Tofan, soţia lui Gheorghe Tofan. Reporterul a solicitat bon de casă, dar nu i s-a dat. În incintă erau vândute şi ţigări. 

Vom reveni luni cu detalii despre ceea ce pare a fi o afacere de familie la Comisariatul de poliţie Buiucani. Contactat telefonic, comisarul Grigore Copiimulţi, şeful comisariatului Buiucani, a refuzat să precizeze care este statutul cantinei şi a solicitat o cerere în scris. 

IMG_20131108_143118

Reporterul deschide.md Vadim Ungureanu este împiedicat să iasă din cantina comisariatului Buiucani. Acesta investiga o sesizare privind nereguli în administrarea cantinei. După ce a servit masa în cantina comisariatului reporterul a cerut bon de casă. A fost refuzat și a făcut câteva fotografii. După aceasta reporterului i s-a interzis ieșirea din incintă.

Leave a Reply