Godea // Două partide de la guvernare controlează afacerile din Găgăuzia

a

Deputatul de la PAD, Mihai Godea a îndemnat găgăuzii să nu participe la referendum-ul din 2 februarie, pentru că rezultate vor fi folosite ca șantaj. Asta, din cauză că două partide de la Chișinău controlează afacerile din regiunea găgăuză prin Fisc, prin organele urmărire penală, prin ministerele aflate sub control.

Aceiaşi oameni şi aceleaşi grupuri de interes care v-au furat în ultimii ani, aceeaşi oligarhi care au dus-o bine şi o vor duce şi în continuare vă folosesc în această provocare. De ce? Pentru că lor le trebuie un pretext pentru a amâna reformele. Pentru că este mai simplu să arate cu degetul la Comrat decât să răspundă raportorilor europeni de ce după 4 ani de reforme, Moldova se sufocă sub corupţie, hoţie şi sărăcie. Rezultatele acestui referendum vor fi folosite ca şantaj şi armă politică exact de cei care patronează corupţia hoţia şi sărăcia din satele şi oraşele voastre. Vă îndemn să ignoraţi acest circ politic iar dumincă 2 februarie 2014 să petreceţi o zi frumoasă de iarnă acasă cu familia şi prietenii, a subliniat Mihai Godea.

Găgăuzia urmează să organizeze un referendum cu privire la orientarea geo-politică spre care ar trebui să se îndrepte Republica Moldova, iar autoritățile de la Chișinău au spus că acesta nu are valoare juridică.

Leave a Reply