Igor Cobileanski, PREMIAT la BUCUREȘTI pentru ”La limita de jos a cerului”

still-La-limita-de-jos-a-cerului

Filmul regizorului moldovean Igor Cobileanski, ,,La limita de jos a cerului” a fost premiat aseară la București, cu două premii Gopo, la categoria ,,Cel mai bun film de debut” și la ,,Cea mai bună imagine” transmite infoprut.ro

La cea de-a opta ediție a premiilor Gopo, ,,La limita de jos a cerului” a obținut 13 nominalizări, ,,Domestic” de Adrian Sitaru și ,,Rocker” de Marian Crișan – câte 11, ,,Poziția copilului” de Călin Peter Netzer și ,,Câinele japonez” al lui Tudor Cristian Jurgiu – 8 nominalizări, iar ,,Când se lasă seara peste București sau Metabolism” de Corneliu Porumboiu a fost votat la 7 categorii.

Marele câștigător al serii a fost filmul ,,Poziția copilului”, producţia românească laureată cu Ursul de Aur anul trecut la festivalul de la Berlin. Anul trecut, premiul Gopo pentru cel mai bun film a fost acordat lungmetrajului ,,Toată lumea din familia noastră”, în regia lui Radu Jude.

Pelicula “La limita de jos a cerului” a fost filmată acum trei ani la Orhei, iar bugetul peliculei a fost de 300.000 de euro.

Leave a Reply