Machiaj cu sclipici – cum să fii strălucitoare în noaptea de REVELION 2014

machiaj_cu_sclipici_300x200_54749700

Machiajul cu sclipici este fascinant, dar nu il poti purta oricand, ca sa nu risti sa fii considerata un clovn. Daca, insa, il vei aplica cu moderatie, petrecerea de Revelion 2014 va fi ocazia de neratat pentru a fi stralucitoare. Urmeaza sfaturile de mai jos pentru un machiaj cu sclipici reusit.

Ten stralucitor

Amesteca un pic de sclipici in fondul de ten. Acesta absoarbe paietele si nu vei risca sa stralucesti prea mult, vei radia in mod natural. Daca ai tenul inchis la culoare nu este recomandat sa folosesti sclipici pentru ten, caci va straluci prea tare.

Daca nu ai paiete sau sclipici, razuieste usor suprafata unui fard de pleoape stralucitor, pe care il vei amesteca cu pudra de fata. Aplica acest val stralucitor cu ajutorul unei pensule pe fata si pe decolteu.

Privire care radiaza

Pentru ochi, aplica paiete, sclipici sau fard stralucitor doar pe pleoapa mobila. Fa-ti un contur pronuntat si da-te cu rimel cu paiete pe varfurile genelor. Ianinte de a-ti pune paiete pe pleoape, aplica o baza cremoasa, ca sa se fixeze bine. Paietele se pun cu ajutorul unei pensule. Cu degetul vor fi mai greu de aplicat, fiindca acesta functioneaza ca un magnet.

Leave a Reply