Martorii vânătorii “domneşti” au fost impuşi de Procuratură să tacă?

petkov
foto: tribuna.md

Potrivit deputatului Alexandru Petkov, există probe concrete care demonstrează că Procuratura Generală a vrut să muşamalizeze cazul şi a impus martorii să tacă.

Petkov mai afirmă că în cazul fostului procuror general, Valeriu Zubco ar trebui cel puţin să fie aplicată interdicţia de a părăsi ţara.

Comisia de anchetă s-a deplasat astăzi la Făleşti pentru  a audia poliţiştii, procurorii şi angajaţii spitalului din oraş. Ex-comisarul de Fălești, nu a putut fi audiat fiindcă se află în afara ţării.

Audiat de deputaţi, șeful spitalului raional Fălești, Vladimir Osman a declarat că medicii au făcut tot posibilul pentru a-I salva viața lui Sorin Paciu și că poliția a fost alertată imediat ce s-a descoperit ranaprodusă  de armă.

Amintim că ieri, membrii Comisiei de anchetă au audiat martorii vânătorii chiar în Padurea Domnească. Comunistul Anatolie Zagorodnîisusţine  că declarațiile mai multor vânători au fost asemănătoare până la cele mai mici detalii, ceea ce demonstrează faptul că au fost bine chibzuite şi coordonate din timp.

De asemenea, Comisia de anchetă a anunţat că în ziua tragediei în pădure ar fi fost un singur grup de vânători, iar Serviciul de Informaţii şi Securitate cunoştea încă pe 29 decembrie despre incident, tăinuindu-l până pe 6 ianuarie.

 

Leave a Reply