Mihai Ghimpu: “Vlăduţ m-a pus în buzunarul lui V. Plahotniuc”

mihai_ghimpu1Liberalul dă o replică celor care l-au învinuit că ar face jocul prim-vicepreşedintelui Parlamentului, Vlad Plahotniuc.

“Ghimpu este în buzunarul lui Plahotniuc. O aberaţie! Dar o aberaţie repetată la nesfârşit în urechile opiniei publice poate să ajungă să facă mult rău, atât mie cât şi Partidului pe care am onoarea să-l conduc… Dacă pe mine şi pe fraţii mei Gheorghe, Simion, Visarion, Valentina, mama Primarului General Dorin Chirtoacă, nu au putut să ne cumpere KGB-ul sovietic, puterea și averea, credeţi că ar putea să o facă Plahotniuc? ”, se întreabă liderul PL pe blogul său.

De asemenea, Mihai Ghimpu spune tranşant că Vlad Filat ar fi cel care a iniţiat campania de  manipulare a opiniei publice şi discreditare a unei componente a Alianţei Pentru Integrare Europeană.

“Nu există omul, care mă poate pune în buzunarul lui și nici omul, căruia o să-i reușească să mă pună în buzunarul cuiva. Dacă da, doar pe o mică perioadă de timp și doar pentru cei naivi, neinformați, cumpărați, sau pentru cei care sunt la fel ca și șeful lor-Vladuț, care m-a “pus” în buzunarul lui V.Plahotniuc, el, vaca sacră, nu doar a neamului românesc, ci a întregii Europe”, a adăugat Ghimpu.

Liderul Partidului Liberal este convins că Vlad Filat urmăreşte un singur scop: desfiinţarea PL-ului şi i- a amintit încă o data prim-ministrului că a ajuns în funcţie datorită voturilor liberalilor.

“E o adevărată campanie de nimicire a imaginii mele, a numelui meu:  în o anumită mass-media controlată politic, în sfera blogherilor, pe forumuri din spaţiul virtual. Zeci şi zeci de oameni… , aşa-zişi analişti, “experţi” sunt posibil plătiţi cu sume  grase ca să întreţină vie minciuna în “comentarii” şi “analize”, iar când moare, s-o resusciteze. Si toată această campanie, stimați cetațeni, este condusă, cum n-ar fi de straniu, de colegul meu de alianță, Vlad Filat, ajuns Prim-ministru inclusiv voturilor PL”, a concluzionat Mihai Ghimpu.

6 thoughts on “Mihai Ghimpu: “Vlăduţ m-a pus în buzunarul lui V. Plahotniuc””

  1. Filat nu e la prima abatere de la regurile jocului si cred ca nici la utlima.Setea de putere n-a facut dechit sa-i sporeasca capacitatile de curvism politic avind drept obiectiv instaurarea monopolului in structurile puterii de stat.

  2. demisia lui filat ar fi cea mai buna oportunitate p/u dezvoltarea economica si integrarea Rm in UE. fiindca atita timp chit in actul guvernarii participa un individ care actioneaza mai mult in baza de curvism politic in detrimentul princiipilor si valorilor unui stat democratic imaginea rm in fata oficialilor Europeni dar si partenerilor de integrare este una dezastruoasa.

Leave a Reply