Militarii rușii din Crimeea anunță când va începe războiul

hghghghgh

Militarii în uniforme neidentificabile de pe teritoriul Crimeei au recunoscut că fac parte din trupele armate ruse și că se află în deplasarea oficială.

”Putin a spus că oficial noi nu suntem, dar noi toți suntem înregistrați ca participanți în deplasare oficială. Am venit cu scopul de a avea grijă ca referendumul din Crimeea să se desfășoare în liniște și pentru ca acesta să nu fie bulversat de oarecare infractori sau teroriști”, spun militarii ruși.

Reprezentanții forțelor armate ruse  mai spun că cele mai decisive acțiuni vor începe pe data de 17 martie, o dată cu începerea operațiunii speciale de ocupare a Crimeei, a cărei durată se planifică a fi de aproximativ o lună. Potivit lor, ucrainenilor le vor fi propuse două opțiuni: fie să susțină interesele Crimeei, sau să primească cetățenia rusă. Cei care vor opune rezistență vor fi luați de către militarii înarmați din armata rusă. Populația pacifistă nu va fi deranjată, acestor persoane doar le vor fi schimbate pașapoartele. În caz de violențe, populația va fi ascunsă în subsoluri, transmite TSN, citat de glavcom.ua

Militarii ruși mai spun că în același timp vor fi întreprinse acțiuni și în vest. ”Ai noștri stau în Harkov și peste tot. Dacă vreți să vă ascundeți, plecați în Rusia”, avertizează aceștia.

Amintim că mâine, 16 martie, în Crimeea urmează să se desfășoare referendumul prin se urmărește alipirea peninsulei la teritoriul Federației Ruse.

 

Leave a Reply