“Nu vă lăsaţi copiii să aceseze acest site!”

nu-va-lasati-copiii-sa-aceseze-acest-site-apelul-disperat-al-unui-tata-care-si-a-pierdut-fiica-dupa-ce-a-fost-hartuita-pe-o-retea-de-socializare-220445O adolescentă de 14 ani din Marea Britanie s-a sinucis după ce a fost hărţuită de anonimi pe o reţea de socializare bazată pe un sistem de tip “întrebare – răspuns”, scrie The Independent, citat de Antena3.ro

Hannah Smith, care a fost găsită spânzurată în locuinţa părinţilor ei, din Lutterworth, Leicestershire, a fost ţinta unor mesaje deosebit de violente şi pline de ură pe contul său de pe ask.fm, susţine tatăl fetei, care solicită acum ca reţeaua respectivă să fie supusă unui control riguros sau chiar închisă.

“Toată lumea ar fi fericită dacă ai muri”, îi scrisese un utilizator adolescentei.

În plus, tatăl fetei cere ca administratorul paginii să fie acuzat pentru omor din imprudenţă.

“Faptul că oamenii pot fi anonimi este complet greşit. Persoana care a creat acest site ar trebui acuzată de omor prin imprudenţă. (…) Mă adresez tuturor celor care au copii: vă rog, nu-i lăsaţi să acceseze acest site”, a adăugat tatăl tinerei.

În luna mai a acestui an, o fetiţă de 12 ani din Queens, New York, pe nume Gabriella Molina, a lăsat un bilet în care a povestit că a fost hărţuită pe reteaua Ask.fm.

Leave a Reply