Parlamentarii ruşi ALERTAŢI de vestimentaţia profesoarelor

teacher_leave_kids_88146200

Parlamentarii rusi, ingrijorati de efectele nocive ale sexualitatii asupra elevilor, vor sa introduca un cod vestimentar pentru profesoare, interzicandu-le acestora sa poarte fuste scurte si decolteuri generoase la scoala.

Acesta ar urma sa fie conceput de doua comisii de deputati din Duma de Stat, camera inferioara a Parlamentului rus, si ar include recomandari si norme de conduita vestimentara pentru elevi si profesori, transmite Ria Novosti, citand cotidianul Izvestia.

“Profesorii isi permit sa vina la scoala imbracati indecent, isi iau un al doilea loc de munca in cluburi de striptease, promoveaza sexualitatea sau presteaza servicii de natura sexuala prin intermediul Internetului. Acest lucru este inacceptabil, motiv pentru care vrem sa reintroducem uniformele pentru scolari. Codul vestimentar nu va impune uniforme si dascalilor, dar profesoarelor li se va interzice sa poarte fuste excesiv de scurte, decolteuri adanci sau machiaj strident la scoala”, a spus deputatul Elena Senatorova, membra a comisiei pentru probleme sociale din cadrul Dumei de Stat, scrie Ziare.com.

In ultima perioada, mai multe cadre didactice din Rusia au fost implicate in scandaluri privind comportamentul indecent pe care il au in afara orelor de curs, dupa ce s-a dovedit ca o suplinitoare din Iaroslav care era stripteuza intr-un club de noapte si un profesor de chimie avea un bordel in care lucrau eleve minore.

Leave a Reply