Poşta Moldovei a lansat serviciul “Curier Rapid”

posta moldovei

Începând de astăzi, locuitorii Chişinăului vor putea transmite colete de orice greutate şi volum la adresele indicate. Coletele vor fi ridicate de la uşa expeditorului şi livrate direct la domiciliul destinatarului, contra unei taxe care porneşte de la 39 de lei.

Astfel, clientul care va face comanda, va primi înştiinţarea despre livrarea coletului în regim on-line. Totodată, clientul va putea urmări în timp real traseul urmat de curier.

Pentru transportarea coletelor au fost procurate două automobile noi dotate cu sisteme GPS şi echipamente moderne de preluare a comenzilor. Ulterior, vor fi achiziţionate încă şase vehicule. Preţul pentru expedierea unei trimiteri de până la două kilograme în raza capitalei este de 39 de lei.

Costurile implementării noului serviciu – “Curier Rapid”, se ridică la 80 de mii de euro. Proiectul a fost lansat de Ministerul Tehnologiei Informaţiei şi Comunicaţiilor în colaborare cu ”Poşta Moldovei”.  Deocamdată, serviciul este disponibil în raza municipiului Chişinău, dar în scurt timp se va extinde pe întreg teritoriul ţării, susţin autorităţile.

Leave a Reply