Rogozin: Nu e nevoie să facem din Federația Rusă o femeie geloasă, care nu-i permite brunetei Republicii Moldova să meargă în UE

a

Nu e nevoie să facem din Federația Rusă o femeie geloasă, car nu-i  permite brunetei Republicii Moldova să meargă în UE, a declarat vicepremierul rus Dmitrii Rogozin, în fața studenților de la universitatea de la Tiraspol.

“Toți cred că viața în UE e mai dulce. De unde ați luat-o? Vinurile moldovenești nu trebuie nimănui în UE în condițiile în care Spania și Portugalia nu au unde să-și vândă producția”, a precizat Lazăr.

Rogozin a subliniat că Republica Moldova nu este așteptată în UE, cel mai departe va ajunge în antreul de la baie unde alții vor face baie, iar moldovenii le vor oferi prosoape și papuci. “În condițiile semnării Acordului de Asociere, malul drept va avea un tip de reguli economice, iar malul stâng altele, atunci ce rost mai are de vorbit de reintegrarea țării”, a menționat Rogozin.

Vicepremierul rus a mai adăugat că Federația Rusă nu este împotriva UE, dar cea mai optimă cale pentru Republica Moldova este integrarea în Uniunea Belarus-Kazahstan.

Menționăm că vicepremierul rus Dmitrii Rogozin într-o conferință de presă a amenințat Republica Moldova cu frigul în condițiile în care țara noastră va parafa Acordul de Asociere și Liber Schimb.

Leave a Reply