Scandal la Eurovision: Aliona Moon și-a anulat conferința de presă fără acordul EBU! Cum motivează artista

aliona-moon-rehearsals

 

Delegația Republicii Moldova a refuzat să participe la propria conferintă de presa, deoarece aceștea  nu sunt mulțumiți de repetițiile avute recent. Echipa țării noastre spune că performanța lor pe scenă  nu arata așa cum au planificat și, prin urmare, ei sunt nemulțumiți de producția SVT.

-Avem multe întrebări care au rămas fără răspuns. În cazul în care am fi participat la conferinta de presă ne-ar fi pus intrebari pe care nu am putea da răspunsuri, a declarat  Pasha Parfeny.

Potrivit regulilor EBU, conferințele de presă sunt obligatorii iar reprezentanții Republicii Moldova au refuzat să participe la eveniment, fără a informa EBU. Rămâne de văzut dacă EBU va lua măsuri suplimentare și dacă va penaliza echipa Moldovei. Anularea unei conferințe de presă este foarte rară, deoarece  aceasta este o șansă bună de a te promova înainte de  concert.

Aliona Moon a comentat situația creată într-o postare recentă pe profilul său de Facebook:

M-am simțit un pic rău după a doua repetiție, probabil din cauza emoțiilor și a greutății rochiei pe care o purtam, din acest motiv n-am putut fi prezentă la această conferința de presă. Nu am nici o obiecție și cred că băieții dar și intreaga echipa Eurovision ne pot ajuta că sa putem arăta tot ce e mai bun la ESC 2013. Acum ma simt mult mai bine si sunt disponibilă absolut pentru toate interviurile, a declarat Aliona Moon.

 

Leave a Reply