Autorul dublului omor de la Măgdăcești, REŢINUT

Poliția a reținut un suspect în cazul dublului omor de la Măgdăcești, Criuleni. Acesta este un bărbat de 54 de ani, cu antecedente penale care ar fi concubinul surorii victimei. Bărbatul este audiat de poliţie în calitate de învinuit.

Potrivit viceministrului de Interne, Ion Bodrug și procurorului Cornel Bratunov, motivul crimei l-ar fi constituit invidia şi un conflict de familie.

Investigaţiile poliţieneşti au stabilit că suspectul ar fi venit dimineaţă de unul singur la casa victimelor și, convingându-se că aceştia nu sunt acasă, ar fi spars geamul şi ar fi pătruns în interior unde  a aşteptat până la sosirea familiei gazdă.

În jurul orei 15:00 stăpâna casei, împreună cu cei doi copii ai ei, ar fi intrat în locuinţă și a fost imediat lovită în cap cu un obiect dur. Ulterior bărbatul a aplicat lovituri şi fiului acesteia în vârstă de 16 ani. Conform spuselor suspectului, el ar fi renunțat să ucidă și copila de 2 ani „pentru că i s-a făcut jale”.

În cadrul derulării anchetei s-a mai stabilit că după atac, în casă a pătruns și sora victimei. Cei doi ar fi cotrobăit prin casă , căutând bunuri de preţ şi bani. Negăsind nimic, au părăsit locul infracţiunii.

Actualmente, femeia este cercetată în calitate de  bănuit, gradul de complicitate al acesteea urmează a fi stabilit.

Bărbatul ar fi  așteptat victima acasă, iar când a sosit a lovit-o în cap cu un obiect dur. Ulterior i-a aplicat lovituri şi  fiului acesteia în vârstă de 16 ani.

Sora victimei are deocamdată, statut de bănuit.

Leave a Reply