Cât de schimbată e! Cum arăta Nicole Kidman în tinereţe! // FOTO

 

Aproape de nerecunoscut! Nicole Kidman s-a schimbat foarte mult de-a lungul timpului. E foarte frumoasă şi azi, la 45 de ani, dar pare cu totul altă persoană.

În 1989, când a filmat pelicula “Dead Calm” (foto dreapta), Nicole Kidman avea numai 22 de ani şi era o debutantă la Hollywood. Însă chipul angelic, părul creţ roşcat şi ochii atât de albaştri, i-au adus tot mai multe roluri care i-au permis să demonstreze că are şi talent, scrie unica.ro.

Nicole Kidman este foarte frumoasă şi azi, la 45 de ani, însă este total schimbată şi nu e vorba doar de culoarea părului. Despre superba Nicole se spune că a suferit multe operaţii estetice şi că are faţa împietrită de atâtea injecţii cu botox. Deşi ea neagă “acuzaţiile”, este clar că într-un fel sau altul a ajutat un pic natura.

Nicole Kidman a fost ieri la gala premiilor AACTA care s-a ţinut la Sydney, Australia. A fost una din cele mai frumoase prezenţe într-o rochie de un galben pal cu imprimeu floral argintiu şi o pereche de pantofi nude delicaţi. Ca de obicei, o prezenţă feminină şi elegantă.

Nicole Kidman a fost căsătorită cu Tom Cruise din 1990 până în 2001, iar din 2006 este fricită cu al doilea soţ, cântăreţul country Keith Urban.

Leave a Reply