Un BĂRBAT a renunţat în ultimul MOMENT la SINUCIDERE, dar un gest PROSTESC era să îl coste viaţa

Foto: Mirror
Foto: Mirror

Un bărbat din Marea Britanie a încercat să se sinucidă şi a dat drumul la gaze în apartamentul său, însă în ultimul moment s-a răzgândit şi a deschis fereastra. Cu toate acestea, fericit că va trăi, şi-a aprins o ţigară, chiar dacă casa era încă plină cu gaz, cea ce a dus la explozia întreagii locuinţe, informează Româniatv.ro care citează Mirror.

Bărbatul de 34 de ani a vrut să moară asfixiat cu gaz, după ce a spart o conductă care îi trecea prin casă, însă, în ultimul moment, el s-a decis să nu se omoare şi a deschis fereastra. Fericit că şi-a revenit, bărbatul a aprins o ţigară, motiv pentru care apartamentul său a explodat, victima fiind aruncată în faţa clădirii. Ulterior, el a ajuns la spital, unde a stat trei luni în comă ca apoi să aibă nevoie de 12 luni de spitalizare şi peste 30 de operaţii din cauza arsurilor grave care i-au acoperit peste 65% din suprafaţa corpului.

Totodată, el a provocat daune de sute de mii de lire, motiv pentru care a fost condamnat la 27 de luni de închisoare pentru greşeala sa.

 

Leave a Reply