VIDEO: Grumpy Cat va juca într-un film produs la Hollywood

Grumpy Cat, pisica devenită celebră pe internet datorită expresiei sale morocănoase permanente, va juca rolul principal într-un film produs la Hollywood, a anunţat managerul felinei, Ben Lashes, citat de portalul Gandul.info.

Grumpy Cat, al cărei nume real este Tarder Sauce, a făcut senzaţie pe internet anul trecut, atunci când fratele stăpânei sale, Tabatha Bundesen, a postat o fotografie a pisicii pe platforma de socializare Reddit.

Filmul va fi produs de Broken Road Productions, o companie care a produs comedia “Paul, mare poliţist la mall/ Paul Blart: Mall Cop” (2009) şi “Jack şi Jill/ Jack and Jill”, un film cu Adam Sandler apărut în 2011.

Fotografiile cu Grumpy Cat, a cărei privire încruntată este cauzată de nanismul de care suferă, au fost preluate de foarte mulţi internauţi, care le-au însoţit cu numeroase mesaje ironice şi amuzante precum ” had fun once … it was awful” (“M-am distrat mai demult… a fost îngrozitor”) şi “Of all the nine lives I’ve lived … this is the worst” (“Dintre toate cele nouă vieţi pe care le-am trăit… aceasta este cea mai rea”).

Grumpy Cat nu este străină de camerele de filmat, ea apărând deja în emisiunea matinală de televiziune “Good Morning America” şi în talk show-ul “Anderson Live”, prezentat de Anderson Cooper pe postul CNN.

Leave a Reply