VIDEO // Ianukovici ÎȘI VA ARĂTA COLȚII după Olimpiada de la Soci. “Va dispersa manifestanții cu arme din Rusia”


Președintele ucrainean Viktor Ianukovici, va sștepta să se încheie Jocurile Olimpice de la Soci (Rusia) și apoi va da ordin de a se recurge la forță față de de manifestanți, iar Rusia va dota cu armament forțele de securitate din Ucraina. Este declarația făcută joi de liderul liberal-democraților din Rusia, Vladimir Jirinovski, la postul de televiziune “Rusia – 1”.

Astăzi, clientul nostru de la Kiev – dragul Viktor Ianukovici. El vă arată căldură, iar  când se vor încheia Jocurile Olimpice… Veți afla cine este cu adevărat Ianukovici”– a declarat Jirinovski .

El a mai spus că faptul că Ianukovici se află la spital, nu este decât o încercare de a se mai ascunde pe o perioadă de timp

“Acum, el este bolnav pentru orice eventualitate”,  a spus deputatul rus.
De asemenea, în aceeași emisiune Jirinovski a spus că în acest scenariu Rusia nu va ajuta Ucraina cu bani, dar cu arme.

Portalul news.com.ua, amintește că anterior, un alt deputat rus, Ina Bogoslavskaia, de asemenea a vorbit despre un asemnea scenariu. Potrivit ei, după 23 februarie Rusia prin intermediul agenților de influență va începe  prin regiunea Harkov și Crimeea “să  arunce în aer situația din Ucraina în stilul bandiților din Cecenia”.

 

 

Leave a Reply