(VIDEO) RUȘINE // Un profesor de la Drept A LOVIT un reporter

sofer rambo
sursa foto: Deschide.md

Reporterul portalului deschide.md, Ungureanu Vadim, a fost agresat fizic de un șofer, după ce acesta a fost surprins circulând neregulamentar pe trotuarul de pe strada Bănulescu Bodoni, în preajma Universității de Stat.

Șoferul a fost surprins  în momentul când se deplasa la volanul automobilului său de model Toyota cu numărul de îmatriculare K AT 351, pe trotuar.

Când a observat că este filmat, șoferul a început să se dea în spectacol. După ce a făcut gesturi de adio cu mâna, acesta a mers pe trecerea de pietoni, a parcat din nou neregulamentar. Apoi a coborât din automobil și a sărit la bătaie.

bic
sursa foto: deschide.md

În urma unor cercetări șoferul violent s-a dovedit a fi Ciobanu Igor în vârstă de 48 de ani, doctor conferențiar universitar în Drept Penal cu specificarea: drept penal,criminologie, drept procesual penal, criminalistică, expertiză judiciară, drept execuțional și teoria activității investigativ-operative.

Pe lângă toate aceste specialități Ciobanu Igor este și avocat în cadrul Biroului Asociat de Avocați ”AVOCAȚII PUBLICI” care la moment acordă asistenţă juridică garantată de stat numai în municipiul Chişinău, în sectoarele Ciocana şi Rîşcani.

Ciobanu este și profesor la Facultatea de Drept a Universității de Stat din Republica Moldova.

Leave a Reply